Pagina 1 van 1

ZONEX

Zonex snus is een relatief nieuw merk gemaakt door degenen die ook de populaire Skruf snus hebben gemaakt.

ZoneX snus zijn nicotinezakjes die 100% tabaksvrij zijn. ZoneX snus zijn medium nicotinezakjes, die 7-16 mg bevatten. van nicotine.

Wat is ZoneX snus?

Je kunt alles krijgen ZoneX snus varianten voor 5,70€ per blikje.

ZoneX snus bevat 24 nicotinezakjes in elk blikje.

ZoneX Cold Blast is het populairst onder consumenten. Wij hebben een lijst gemaakt van de verschillende producten hier.

ZoneX Cold Blast
ZoneX Berry Fresh
ZoneX Mint Breeze


Zone X Cold Blast geeft je de traditionele smaak van munt en pepermunt. Degene die we op onze site hebben gekregen is Cold Blast Extra Strong met een nicotinesterkte van 16 mg/g.

ZoneX Berry Fresh heeft de smaken van zwarte bes en munt en is perfect voor wie op zoek is naar een lichtere smaak met een zachtere nicotinesterkte. Degene die we op onze site hebben, wordt geleverd met een nicotinesterkte van 7 mg/g.

Het effect van het gebruik van ZoneX Mint Breeze laat je een zoetere munt tegenkomen met een aanhoudende smaak en een lichtere nicotinesterkte van 7 mg/g.


Gebruiksaanwijzing ZoneX snus?

Door een nicotinezakje onder uw bovenlip te plaatsen, zorgt u ervoor dat de nicotine via uw tandvlees en in uw bloedbaan wordt opgenomen. Je voelt de nicotinekick onmiddellijk. Onder normale omstandigheden houdt u elk zakje ongeveer 20 minuten onder uw lip. Zodra deze 20 minuten zijn verstreken, beginnen de smaak en kracht van het zakje langzaam te vervagen.

Hoewel 20 minuten de aanbevolen tijd is voor het beste genot, kun je de zakjes natuurlijk maximaal een uur onder je lip houden - het is maar net wat je voorkeur heeft.

Aangezien ZoneX snus nicotinezakjes een geheel wit product zijn, ze laten geen vlekken op je tanden achter zoals sommige van de gewone snus doen. De volledig witte eigenschappen zorgen er ook voor dat de vloeistof die uit de zakjes kan komen tot een minimum is beperkt, waardoor je langer kunt genieten van de smaak en het nicotinegehalte in je zakje.

ZoneX snus is 100% tabaksvrij.

Wat zit er in het ZoneX snus zakjes?

Omdat ze volledig tabaksvrij zijn, gebruiken ZoneX zakjes in plaats daarvan plantaardige vezels samen met nicotine als vulmiddel. Het sachet bevat ook smaakstoffen, bevochtigingsmiddelen om de sachets vochtig te houden en natriumchloride en natriumcarbonaat om de stabiliteit te garanderen. Er zit dus niets in je tas dat je niet zou verwachten in gewoon supermarktvoedsel.

Het goede nieuws is dat ZoneX nicotinezakjes zijn 100% glutenvrij!