SHIRO

Shiro van AG snus uit Zweden is 100% tabaksvrij. Er zijn 4 verschillende smaken die op deze website worden verkocht, hebben alle verschillende smaken verschillende nummers achter de naam om het de consument gemakkelijk te maken. Van de 4 verschillende varianten zijn de 3 met Mint in verschillende variaties en sterktes, de laatste is with rode bessen. Shiro snus wordt geleverd met een nicotinesterkte van tussen 8-15.5 mg afhankelijk van welk product je kiest. Als u van plan bent grotere hoeveelheden te gebruiken Shiro voor zaken zijn we altijd bereikbaar op: verkoop@europesnus.com 

Filter:

Prijs
De hoogste price kost € 5,70 Reset
Nicotine
0 geselecteerd Reset
Sterkte
0 geselecteerd Reset

4 producten

Shiro 06 Sour Red Berry Medium Slim.
€ 5,70
10 BLIKJES VOOR 50 €
Shiro 06 Sour Red Berry Medium Slim
Uitverkocht
Shiro 02 Cooling Mint Strong Slim.
€ 5,70
10 BLIKJES VOOR 50 €
Shiro 02 Cooling Mint Strong Slim
Uitverkocht
Shiro 03 Tingling Mint Extra Strong Slim.
€ 5,70
10 BLIKJES VOOR 50 €
Shiro 03 Tingling Mint Extra Strong Slim
Uitverkocht
Shiro 01 Fresh Mint Medium Slim.
€ 5,70
10 BLIKJES VOOR 50 €
Shiro 01 Fresh Mint Medium Slim
Uitverkocht

Wat is Shiro snus


Shiro zakjes zijn nicotinezakjes geproduceerd door AG snus in Zweden - zoals getoond door de Shiro dozen, die vergelijkbaar zijn met LYFT en Epok snusboxen. Het is nog steeds handig met een klein gedeelte aan de zijkant om je gebruikte tassen op te bergen (gebruik dit als er geen prullenbak in de buurt is, in plaats van je gebruikte tassen op de grond te gooien).

Shiro snus zijn nicotinezakjes die 100% tabaksvrij zijn. Shiro snus zijn medium nicotinezakjes met 8-15.5 mg. nicotine.

Je kunt alles krijgen Shiro soorten voor 5,70€ per blik.

Shiro wordt op dezelfde manier gebruikt als alle andere nicotinezakjes. Jij place het nicotinezakje onder uw bovenlip en spuug het na 5-30 minuten uit. Shiro is 100% tabaksvrij.

Shiro bevat 21 nicotinezakjes in elk blikje.

 


Welke Shiro snus is het beste?

Dit is een kwestie van smaak en hangt af van wie je bent. Allemaal Shiro nicotinezakjes bevatten 8-15.5 mg nicotine per 1 gram, dus ze zijn allemaal gemiddeld. Shiro 02 Cooling Mint Strong Slim is het populairst onder consumenten. we hebben madeen lijst van de verschillende producten hier:

Shiro 02 Cooling Mint Strong Slim
Shiro 06 Sour Red Berry Medium Slim
Shiro 03 Tingling Mint Extra Strong Slim
Shiro 01 Fresh Mint Medium Slim
Elk product heeft zijn eigen smaak en kracht. Dus als je van munt of bessen houdt, dan Shiro snus heeft de smaak voor jou.


Goedkoop Shiro Snus bij EuropeSnus


Bij EuropeSnus staat onze eerste prioriteit dat onze klanten tevreden zijn, dus als je voor 14 uur bestelt met Postnord, GLS of DPD wordt je pakketje de volgende dag ingepakt en verzonden, dit geldt alleen op werkdagen, als je in het weekend bestelt wordt je pakketje worden ingepakt en op maandag verzonden.


Shiro snus 18+


Onze nicotinezakjes zijn bedoeld voor personen ouder dan 18 jaar, dit i.v.m. b.la. tabak wet. Bovendien kan het een negatief effect hebben op mensen onder de 18 jaar, zowel fysiek als mentaal. Dit komt omdat je hersenen niet volledig ontdaan zijnveloped totdat u ongeveer 22 jaar oud bent.