Retourbeleid

Verantwoordelijkheid van de klant Nietice

Houd er rekening mee dat wanneer u producten via onze website koopt, u ​​als enige verantwoordelijk bent om ervoor te zorgen dat de artikelen in uw land zijn toegestaan. Wij bieden verzendserviceices, maar het is volledig uw verantwoordelijkheid om uw lokale wet- en regelgeving met betrekking tot geïmporteerde goederen te controleren en na te leven. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor boetes, sancties of inbeslagnames die kunnen optreden als de artikelen die u koopt, beperkt of verboden zijn.bitin uw land van bestemming.


Klachtrecht / garantie

Er wordt een klachtrecht van 2 jaar verleend in overeenstemming met de Europese wet op de verkoop van goederen. Bij materiaal- en/of fabricagefouten geldt ons klachtrecht. U kunt het artikel laten repareren, omruilen, het geld terugkrijgen of een korting op de prijsice, afhankelijk van de specifieke situatie. De klacht geldt niet voor fouten of schade ontstaan ​​door een onjuiste omgang met het product/dienstice. U dient binnen een “redelijke termijn” (2 maanden) nadat u het gebrek/fout heeft ontdekt, te klagen. 

Bij retournering, reclames en gebruik van het herroepingsrecht dient het artikel te worden gestuurd naar:
Zakjes Denemarken
Thorsvej 106
7200 Grindsted, Denemarken


Recht op teruggave

Op artikelen die in onze webshop zijn gekocht, geldt een volledig retourrecht van 14 dagen.
Vanaf die dag wordt de periode berekend;
- Waar u de bestelling ontvangt.

Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Annulering dient u uiterlijk 14 dagen na aankoop bij ons te melden en vanaf annulering dient u de zending uiterlijk 14 dagen erna te retourneren. De nietice moet worden gegeven per. mail naar klantenserviceice@europesnus.com. In het nieticemoet u duidelijk aangeven dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. Stuur de artikelen daarna naar:
Zakjes Denemarken
Thorsvej 106
7200 Grindsted, Denemarken.